MDN

Access Bars

Access Bars voor volwassenen en kinderen

Wil  jij je volkomen ontspannen voelen met meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam? Dan is de access bars behandeling iets voor jou. Het is een aangename behandeling op je hoofd, waarbij 32 punten zacht worden aangeraakt. Hierdoor gaan de banen tussen de punten stromen en kan de elektrische lading (vastzittende energie) worden losgelaten. Je kunt het vergelijken met een harde schijf van je computer waar alles opgeslagen staat. Ook de dingen, die je allang niet meer nodig hebt. Doordat de aanrakingen met name op het hoofd zijn, gaan alleen de schoenen uit en lig je met kleding aan op de behandeltafel met eventueel een  dekentje over je heen om totaal ontspannen te kunnen zijn.

Mensen die de behandeling zijn ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, depressie, piekeren, hooggevoeligheid,  lichamelijke klachten en vermoeidheid. Ze hebben meer ruimte en rust in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt.

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Of je nu compleet wilt ontspannen zonder iets te zeggen of dat je juist liever praat, het kan en mag allemaal. Dat heeft geen invloed op de behandeling. Graag zie ik je in mijn praktijk in Dalfsen, in Overijssel.