MDN

Hoe gaan we te werk

Hoe gaan we te werk

Neem telefonisch of via mail contact met mij op. Alleen voor de behandeling kindercoaching plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit duurt 20 minuten en is gratis en vrijblijvend.  In dit gesprek kijken we of er een klik tussen ons is en of ik met de hulpvraag iets voor je kind of jullie kan betekenen.

Aansluitend plannen we een intakegesprek in. Hierbij mag je kind mee. Soms kan het prettiger zijn voor zowel een kind als de ouder om een gesprek te hebben zonder dat het kind erbij zit. Want uiteindelijk is niet één hulpvraag hetzelfde. Ik stuur voorafgaand een intakeformulier toe. Deze dient voor het intakegesprek in mijn bezit terug te zijn. 

Daarna spreken we 1 op 1 met je kind af. Als ouder wacht je in de wachtkamer. Of je haalt je kind op de afgesproken tijd weer op.

Voor alle overige behandelingen bel of mail gerust om een afspraak te maken. Indien je via de mail binnen 2 werkdagen geen antwoord hebt ontvangen, kijk dan eerst even of het niet in je spam terecht is gekomen. Zo niet, dan laat helaas de techniek ons in de steek. Neem dan telefonisch of via WhatsApp even contact met mij op.